La ce sa fim atenti cand inchiriem un spatiu de birou in Bucuresti

Proprietarii afacerilor la inceput de drum au nevoie de un spatiu de birou de unde sa isi poata administra compania. Din fericire, au o gramada de optiuni, mai ales in orasele mari cum este Bucuresti. Gasirea spatiului perfect este doar inceputul: acum trebuie sa fiti atenti la mai multe detalii pentru a va asigura ca angajamentul pe care il veti lua este avantajos pentru compania voastra.

Spatiul de birou

Este important sa intelegem ce este inclus in spatiul de birou oferit la inchiriat. Discutati holurile, toaletele, intrarile, lifturile si zonele comune. Definiti care este suprafata utila fata de cea disponibila. Chiria unui spatiu de birou in Bucuresti este determinata de marimea suprafetei si de locatia sa in oras. Stabilirea acestor detalii este necesara pentru un dialog echitabil cu proprietarul.

Contractul de inchiriere

Proprietarii sunt mai flexibili atunci cand vine vorba de contracte pe termen lung. Dar este important sa tinem minte care sunt nevoile companiei: un spatiu de birou in Bucuresti, inchiriat pe o perioada lunga de timp poate avea efecte negative asupra finantelor companiei daca piata imobiliara trece printr-o perioada de scadere. Un contract pe o perioada mai scurta este o idee mai buna, cu optiune de prelungire.

Un alt detaliu stabilit in contractul de inchiriere este chiria. Fiti foarte atenti la ce este stipulat in aceasta privinta in cadrul contractului pentru un spatiu de birou in Bucuresti. Asigurati-va ca ati stabilit cand si daca vor avea loc modificari ale chiriei si care vor fi fluctuatiile acesteia in functie de curs valutar, evolutia pietei imobiliare, etc.

Reparatii

Fiti atenti la acele clauze care specifica returnarea imobilului la conditia initiala odata incheiat contractul de inchiriere. Negociati cu proprietarul care sunt micile accidente care se pot intampla normal si stabiliti care sunt cele ce nu stau sub controlul vostru. Asigurati-va ca aveti personal pentru repararea instalatiilor de caldura, apa si electricitate. Nu este neobisnuit ca proprietarii spatiilor de birou din Bucuresti sa strecoare aceste responsabilitati pe partea chiriasului.

Semnalizare

Unele spatii de birouri din Bucuresti nu permit adaugarea semnalelor luminoase sau de orice tip pentru semnalizarea companiei, daca constructia cladirii nu permite acest lucru.

Negocierea termenilor contractului de negociere poate parea intimidant pentru un chirias in premiera. Dar, daca stiti ce cautati, puteti sa va asigurati ca termenii sunt corecti si rezonabili, iar asteptarile pot fi indeplinite pentru ambele parti.